Verdsatt Medarbeider

Fordeler

Sykepleier

Det er flere fordeler ved å være ansatt i PacuraMed, i tillegg til at vi kan tilby trygghet, utvikling og fleksibilitet. Alle våre ansatte får gode betingelser, samt gunstige bonusordninger. Som Verdsatt Medarbeider får du også mer.

Firmahytteordning

Gjennom vår samarbeidspartner DaysOff, tilbyr vi svært fleksible og gunstige ordninger for fritidsbolig i inn- og utland. Velg blant en rekke tilbud hvor vi dekker inntil kr 5 000,-. Du betaler kun en liten egenandel. Det er dermed mulig å f.eks. leie hytte en helg for 250,- og fortsatt ha en helg til gode et annet sted senere.

Les mer om mulighetene på DaysOff.no.

Treningsstøtte

Vi dekker inntil kr 300,- av månedlig treningsavgift hvor du selv kan velge hvor du vil trene, og hva.

Eli Goméz jobber som helsepersonell her i PacuraMed, tidligere Reflekt Helse, og benytter seg av flere av våre fordeler:

Trykk på videoen for å se mer

Stay on bonus

Etter 3 års ansettelse i 70 – 100 % stilling får du «Stay on bonus» på 50 000,-. For deg som har jobbet 3 år i 40 – 70 % stillingsbrøk får «Stay on bonus» på 20 000,-.

Andre goder

PacuraMed jobber hele tiden med å utvikle gode løsninger med sine samarbeidspartnere. Vi har avtaler med flere ulike aktører, og kan tilby svært gunstige betingelser og rabatter til våre medarbeidere.

*Alle fordeler presentert er mulig å oppnå som Verdsatt Medarbeider, bl.a. avhengig av kompetanse, tilgjengelighet og hvor mye du har mulighet til å jobbe for PacuraMed.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Du får

Trygghet. Utvikling. Fordeler. Fleksibilitet.

Trygghet

Vi har fokus på at alle skal føle seg godt ivaretatt. Som medarbeider i PacuraMed får du gode lønnsbetingelser, god oppfølging og egen rådgiver.

Utvikling

Vi ønsker at du skal ha mulighet til å utvikle deg som fagperson og menneske når du jobber hos oss, og jobber aktivt med utviklingstilbud for deg.

Fordeler

Få gode bonusordninger, tilgang til firmahytteordning, og andre gunstige betingelser via våre samarbeidspartnere.

Fleksibilitet

Når du jobber i PacuraMed har du stor frihet til å velge hvor i landet du vil jobbe, og hvor mye du vil jobbe. Vi tilbyr det som passer deg i ulike faser i livet.

Vi er alltid på utkikk etter nye medarbeidere

Fyll inn kontaktskjema under, så hører du fra oss veldig snart.