PacuraMed er spesialister på bemanning og rekruttering

av helsepersonell i Norge.

Pflegekraft mit Herz

I 20 år har vi levert helsepersonell til helse- og omsorgssektoren, og bistått virksomheter med å finne rett person til rett jobb til rett tid – før som Reflekt Helse, nå som PacuraMed. Kombinasjonen av faglig kunnskap og erfaringer gir oss et godt utgangspunkt for å løse oppdragene på en kvalitetsmessig god måte. Vi gir tett oppfølging gjennom hele rekrutteringsprosessen, og er blant annet Miljøfyrtårn- og ISO-sertifisert. Våre medarbeidere blir godt ivaretatt gjennom vår godkjenning som Revidert Arbeidsgiver, samt vårt lojalitetsprogram Verdsatt Medarbeider.

I Norge har vi kontorer i Oslo og Bergen. Våre kundeavtaler og tilbud om arbeidsplasser strekker seg over store deler av Norge – fra Østlandet til Nord-Norge.

Visjon

Vi tar vare på mennesker

Våre verdier

Ambisiøse. Personlige. Rause. Ærlige

Vi er ambisiøse og strekker oss langt for å gi våre medarbeidere de beste muligheter, samt løse oppdrag på vegne av våre kunder. Vi streber alltid etter å være personlige, og er gode rådgivere og medmennesker – både overfor kunder og medarbeidere. Vi viser raushet i møte med andre mennesker, og deler vår kompetanse og fagkunnskap. Ved å være ærlige og tydelige skaper vi et godt grunnlag for gode samarbeid og gode resultater – både for arbeidsgivere og nyansatte.

Helsearbeider i helsevesenet rekker hånden i været og ser utover

Verdsatt Medarbeider

er PacuraMeds lojalitetsprogram

Om du blir en del av vårt lojalitetsprogram, Verdsatt Medarbeider, får du mange fordeler som bedre bonusordninger, tilgang til firmahytteordning, utviklingstilbud og mye mer.

Revidert arbeidsgiver

Revidert Arbeidsgiver er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. NHO Service og Handel har utviklet kriteriene i ordningen i dialog med bransjen og Arbeidstilsynet. For å bli Revidert Arbeidsgiver må man gjennomgå en ekstern revisjon av sin profesjonalitet som arbeidsgiver. Det er en rekke områder som gjennomgås under en revisjon, blant annet kontrakter, arbeidstid, lønn og sykepenger.

Revidert arbeidsgiver er dokumentasjon på at vi er en arbeidsgiver med kvalitet og ryddighet i alle våre rutiner.

Våre forretningsvilkår

Les mer om våre forretningsvilkår her.

Åpenhet og aktsomhetsvurderinger

PacuraMeds virksomhet innenfor bemanning og rekruttering har som sitt hovedmål å opptre forsvarlig og sikre ansvarlig forretningspraksis, menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i all vår virksomhet.

Vårt mål er at vår påvirkning skal være positiv, samt at vi skal bidra til å forebygge og redusere eventuelle negative påvirkninger.

Les mer om vårt forhold til åpenhetsloven og våre aktsomhetsvurderinger her.

Mennesket i fokus

Vårt team

PacuraMed er en del av arano Group GmbH som representerer en rekke unike merkevarer. Som en av de største leverandørene av medisinsk personell i Norge, og sammen med våre søsterselskap i Tyskland, Østerrike og Sveits jobber vi sammen med mennesker, for mennesker.

Vårt Europa-dekkende team består av over 2800 ansatte, fordelt på 10 avdelinger. Det er viktig for oss å svare likt på helsevesenets krav og behov for å yte rettferdighet til vår rolle som arbeidsgiver og partner. Vi skaper et inkluderende og støttende arbeidsmiljø hvor personlighet, tillitt og verdsettelse danner grunnlaget for suksess. Sammen skaper vi nye perspektiver innen medisinsk sektor og helsevesen.

Lene Terese Berg PacuraMed
Anders Refseth