Verdsatt Medarbeider

Fleksibilitet

Sykepleier

Ønsker du stabilitet, forutsigbarhet eller variasjon? PacuraMed tilbyr det som passer deg i ulike faser i livet. Jobb når du vil, hvor du vil, og hvor mye du vil.

Avdelingsleder Lene Terese forteller deg mer om mulighetene du har når du jobber hos oss.

Trykk på videoen for å se mer:

Fleksibilitet er en av de faktorene vi vet er en stor grunn for at våre medarbeidere velger PacuraMed. Hos oss kan du selv bestemme om du vil jobbe fulltid, deltid eller bare er interessert i ekstravakter. Kanskje du i perioder ønsker å jobbe mindre grunnet andre behov som studier, familietid etc.

Velg hvilken tid på døgnet det passer deg best å jobbe. Noen foretrekker kun nattevakter, mens andre vil jobbe flere dagvakter. Det samme gjelder arbeidssted. Muligheten til å kunne variere og skaffe seg kunnskap fra flere avdelinger gir ikke bare økt fagkunnskap for deg selv, men dette kommer også pasientene du møter og våre kunder til gode.

Jens August jobber som helsefagarbeider i PacuraMed, tidligere Reflekt Helse, og setter stor pris på fleksibiliteten i arbeidshverdagen.

Trykk på videoen for å se mer:

For deg som ønsker å reise og oppleve Norge, er PacuraMed et godt alternativ. Her kan du jobbe i perioder, reise i andre perioder – eller kombinere disse.

Oversikt over Oslo by

Østlandet

PacuraMed er førsteleverandør av helsepersonell til Oslo kommune. Det betyr at som ansatt i PacuraMed, er du den første som får tilbud om ledige vakter og oppdrag i Oslo. Vi har i tillegg rammeavtaler med de fleste omliggende kommunene til Oslo, samt de største sykehusene – offentlige og private. PacuraMed er en attraktiv arbeidsgiver og leverandør av helsepersonell på Østlandet.

Bergen, Norge

Vestlandet

PacuraMed er førsteleverandør av helsepersonell til Bergen kommune og omliggende kommuner. Dermed er du som ansatt i PacuraMed, den første som får tilbud om ledige vakter i Bergen og omegn. I tillegg har vi rammeavtale med Vestland Fylkeskommune, flere private sykehus og sykehjem og hele Helse Vest. PacuraMed er en attraktiv arbeidsgiver og leverandør av helsepersonell på Vestlandet.

Ålesund

Midt-Norge

PacuraMed er førsteleverandør av helsepersonell til Kristiansund kommune og 6 omliggende kommuner. Det betyr at som ansatt i PacuraMed, er du den første som får tilbud om ledige vakter og oppdrag i Kristiansund og omegn. Vi har i tillegg rammeavtaler med Ålesund kommune og 10 omliggende kommuner. PacuraMed er en attraktiv arbeidsgiver og leverandør av helsepersonell i Midt-Norge.

Vestvågøy

Nord-Norge

PacuraMed leverer helsepersonell til flere kommuner i Nord-Norge og behovet for våre dyktige ansatte er stadig økende. Nord-Norge er en attraktiv landsdel å jobbe i, særlig om man er glad i naturopplevelser ved fjell og hav. Vil du oppleve friske vintermåneder og lyse sommernetter? PacuraMed er en attraktiv arbeidsgiver og leverandør av helsepersonell i Nord-Norge.

Du får

Trygghet. Utvikling. Fordeler. Fleksibilitet.

Trygghet

Vi har fokus på at alle skal føle seg godt ivaretatt. Som medarbeider i PacuraMed får du gode lønnsbetingelser, god oppfølging og egen rådgiver.

Utvikling

Vi ønsker at du skal ha mulighet til å utvikle deg som fagperson og menneske når du jobber hos oss, og jobber aktivt med utviklingstilbud for deg.

Fordeler

Få gode bonusordninger, tilgang til firmahytteordning, og andre gunstige betingelser via våre samarbeidspartnere.

Fleksibilitet

Når du jobber i PacuraMed har du stor frihet til å velge hvor i landet du vil jobbe, og hvor mye du vil jobbe. Vi tilbyr det som passer deg i ulike faser i livet.

Vi er alltid på utkikk etter nye medarbeidere

Fyll inn kontaktskjema under, så hører du fra oss veldig snart.