Er du jobbsøker?

Vi søker helsepersonell

Jente på fjelltur i Norge. Jobber som helsepersonell helsevesenet
Hos oss finner du

mer enn bare drømmejobben

Velg selv når, hvor og hvor mye du vil jobbe.

PacuraMed tilbyr deg fleksibilitet. Du bestemmer selv når, hvor og hvor mye du jobber.
 Du kan arbeide heltid, deltid eller i perioder. Hos oss jobber alt fra leger, spesialsykepleiere, sykepleiere og helsefagarbeidere til pleieassistenter og annet helsepersonell.
PacuraMed tilbyr i tillegg oppdrag til studenter, pensjonister og helsepersonell som ikke lenger jobber innen helse, men som ønsker å holde ved like fagkunnskapen sin. PacuraMed er en fleksibel arbeidsgiver og passer for alle.

PacuraMed har rammeavtaler i over 100 ulike kommuner. Det gir deg stor variasjon i mulige arbeidssted – sykehus, kommune, offshore, praktisk bistand og BPA. Du får sjansen til å teste ulike områder innenfor helsevesenet, uten å måtte bytte arbeidsgiver. Valgmulighetene i oppdragssted gir deg også sjansen til å reise rundt og oppleve alt det fine Norge har å by på.

Fast stilling med

stillingsprosent tilpasset din kapasitet.

Hva våre medarbeidere sier:

„Jeg har vært ansatt her i halvannet år og er veldig takknemlig for oppfølging jeg har fått fra dere. Dere gjør en super jobb med å følge opp oss vikarer. Vi blir tatt hensyn til med tanke på hvor vi ønsker jobb, og dere finner nye arbeidsgivere til oss på ønskede plasser så godt det lar seg gjøre. Jeg har ikke gått lenge uten noen jobb, og det setter jeg veldig stor pris på. Man føler at en blir sett, og man føler at en betyr noe for dere. Jeg kan trygt anbefale PacuraMed.“

Bente, fagarbeider i PacuraMed

Helsepersonell i helsevesenet, med pasient
Dine fordeler hos oss

Her får du trygghet og god oppfølging.

Ansatt i fast stilling

PacuraMed ansetter i faste stillinger. Stillingsprosenten tilpasses din kapasitet.

Seriøs arbeidsgiver

Vi er en seriøs arbeidsgiver som er ISO-sertifisert, Revidert Arbeidsgiver, Miljøfyrtårn, samt at du kan bli en del av vårt lojalitetsprogram Verdsatt medarbeider.

Vi kjenner fagområdet

Rådgiverne i PacuraMed AS er selv utdannet helsepersonell eller har lang erfaring fra bemanningsbransjen innen helse. De gir deg tett oppfølging med god veiledning, informasjon og støtte.

Gode lønnsbetingelser

Vi gir deg gode lønnsbetingelser og bonusordninger og dekker reise og bolig i store deler av Norge.

Egen vakttelefon

Vi har egen vakttelefon slik at du kan nå oss også utenfor kontortid.

Pensjons- og forsikringsordninger

Hos oss får du pensjons- og forsikringsordninger.

Helsearbeider i helsevesenet rekker hånden i været og ser utover

Verdsatt Medarbeider

er PacuraMeds lojalitetsprogram

Om du blir en del av vårt lojalitetsprogram, Verdsatt Medarbeider, får du mange fordeler som bedre bonusordninger, tilgang til firmahytteordning, utviklingstilbud og mye mer.

Våre ulike fagområder og arbeidssteder.

Oversikt over Oslo by

Østlandet

PacuraMed er førsteleverandør av helsepersonell til Oslo kommune. Det betyr at som ansatt i PacuraMed, er du den første som får tilbud om ledige vakter og oppdrag i Oslo. Vi har i tillegg rammeavtaler med de fleste omliggende kommunene til Oslo, samt de største sykehusene – offentlige og private. PacuraMed er en attraktiv arbeidsgiver og leverandør av helsepersonell på Østlandet.

Bergen, Norge

Vestlandet

PacuraMed er førsteleverandør av helsepersonell til Bergen kommune og omliggende kommuner. Dermed er du som ansatt i PacuraMed, den første som får tilbud om ledige vakter i Bergen og omegn. I tillegg har vi rammeavtale med Vestland Fylkeskommune, flere private sykehus og sykehjem og hele Helse Vest. PacuraMed er en attraktiv arbeidsgiver og leverandør av helsepersonell på Vestlandet.

Ålesund

Midt-Norge

PacuraMed er førsteleverandør av helsepersonell til Kristiansund kommune og 6 omliggende kommuner. Det betyr at som ansatt i PacuraMed, er du den første som får tilbud om ledige vakter og oppdrag i Kristiansund og omegn. Vi har i tillegg rammeavtaler med Ålesund kommune og 10 omliggende kommuner. PacuraMed er en attraktiv arbeidsgiver og leverandør av helsepersonell i Midt-Norge.

Vestvågøy

Nord-Norge

PacuraMed leverer helsepersonell til flere kommuner i Nord-Norge og behovet for våre dyktige ansatte er stadig økende. Nord-Norge er en attraktiv landsdel å jobbe i, særlig om man er glad i naturopplevelser ved fjell og hav. Vil du oppleve friske vintermåneder og lyse sommernetter? PacuraMed er en attraktiv arbeidsgiver og leverandør av helsepersonell i Nord-Norge.