Verdsatt Medarbeider

Utvikling

Sykepleier

Ved å være ansatt i PacuraMed har du mulighet til å få erfaring fra ulike fagområder og helseforetak over hele landet. Vi ønsker at du som medarbeider skal ha mulighet til å utvikle deg som fagperson og menneske når du jobber hos oss. Sammen kan vi skreddersy løsninger. Vi samarbeider tett med Atlantis Medisinske Høgskole, og vil her kunne sette opp en utdanningspakke som passer for deg. Du vil også få mulighet til å delta på våre interne kurs. Disse kjører vi både fysisk og via nettkurs.

Andre utviklingsmuligheter:

  • Studiestøtte
  • Oppfriskningskurs
  • Kompetanseheving

*Alle fordeler presentert er mulig å oppnå som Verdsatt Medarbeider, bl.a. avhengig av kompetanse, tilgjengelighet og hvor mye du har mulighet til å jobbe for PacuraMed.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Rådgivere i PacuraMed, Benedicte og Solveig, forteller deg mer om utviklingsmulighetene her.

Trykk på videoen for å se mer:

Du får

Trygghet. Utvikling. Fordeler. Fleksibilitet.

Trygghet

Vi har fokus på at alle skal føle seg godt ivaretatt. Som medarbeider i PacuraMed får du gode lønnsbetingelser, god oppfølging og egen rådgiver.

Utvikling

Vi ønsker at du skal ha mulighet til å utvikle deg som fagperson og menneske når du jobber hos oss, og jobber aktivt med utviklingstilbud for deg.

Fordeler

Få gode bonusordninger, tilgang til firmahytteordning, og andre gunstige betingelser via våre samarbeidspartnere.

Fleksibilitet

Når du jobber i PacuraMed har du stor frihet til å velge hvor i landet du vil jobbe, og hvor mye du vil jobbe. Vi tilbyr det som passer deg i ulike faser i livet.

Vi er alltid på utkikk etter nye medarbeidere

Fyll inn kontaktskjema under, så hører du fra oss veldig snart.