Har du behov for helsepersonell?

Vi har mange dyktige medarbeidere klare.

Pasient og helsepersonell
Snakk med oss om

bemanning og rekruttering

PacuraMed er spesialister på bemanning og rekruttering innen helseoppdrag. Vi har lang erfaring med bemanning av helsepersonell som:

  • Sykepleiere
  • Offshore sykepleiere
  • Spesialsykepleiere
  • Helsefagarbeidere
  • Pleieassistenter
  • Vernepleiere
  • Leger
  • Miljøarbeidere
  • Personlig assistenter
Fachperson Gesundheit EFZ (FaGe)
Lege PacuraMed

Våre ulike fagområder

Hva våre kunder sier om oss:

Vi opplever at PacuraMeds vikarer er dyktige og engasjerte i arbeidet. PacuraMed er et serviceinnstilt vikarbyrå. De ansatte i administrasjonen er lette å kommunisere med og gir raske svar. Anbefales!

 

Bente – Betanien rehabilitering og sykehjem

Reflekt skaffer oss stort sett alltid vikarer med etterspurt kompetanse på kort varsel. Vikarene er faglig flinke, pålitelig og serviceinnstilt. Norskkunnskapen kan variere litt. Dersom vi har fått klage på vikarene og melder det videre til bemanningsbyrået, blir vi alltid tatt på alvor. Vi opplever et ryddig og godt administrativt samarbeid.

Solveig – Avdelingsleder, Gartnermarken Hjemmebaserte tjenester i Fyllingsdalen

 

Hvorfor velge PacuraMed til

bemanning og rekruttering innen helse?

Lang erfaring og godt kvalifisert personell

Kombinasjonen av faglig kunnskap og erfaringer, gir oss et godt utgangspunkt for å løse oppdragene på en kvalitetsmessig god måte. Vi brenner for fagfeltet og ønsker å bidra med dyktig personell til helsevesenet i Norge.

Dedikerte rådgivere og betjent vakttelefon

Helsesektoren er ekstra sårbar for arbeidsforhold som ikke fungerer optimalt. Derfor er vi i tett dialog med både kunde og medarbeider underveis i oppdraget og reagerer raskt dersom noe ikke fungerer optimalt.

Høy dekningsgrad

Vi vet hvilke utfordringer ledere har med å få bemanningen til å gå opp. Derfor vil vi i PacuraMed lette hverdagen din ved å levere godt forberedte medarbeidere på kort varsel, slik at din tid kan brukes til det som faktisk er dine arbeidsoppgaver.

Godt forberedte medarbeidere

Uansett lengde på oppdraget, gir vi nye medarbeidere grundig opplæring i arbeidsgivers rutiner og arbeidsoppgaver. Av erfaring vet vi at dette er svært viktig for at medarbeideren skal kunne gjøre jobben på en faglig forsvarlig måte, og ingen skal møte uforberedt på jobb.

Gode rutiner for oppfølging og kommunikasjon

Vi som jobber i PacuraMed har lang erfaring fra helse- omsorgssektoren og vi sørger for tett og god oppfølging av personell og oppdragsgiver hele veien.

Forutsigbarhet og trygghet

Våre kunder ønsker gjerne personer de kjenner tilbake igjen når de bestiller oppdrag fra oss. For å gi både kunder og medarbeidere kontinuitet i oppdragene, vil vi alltid strebe etter å oppnå dette. Dette vil resultere i en større forutsigbarhet og trygghet for alle parter. Alle våre kunder får en fast kontaktperson hos PacuraMed.

Hvordan fungerer det?

Vi jobber sammen!

Steg #1

Uforpliktende forespørsel

Send oss ​​en uforpliktende forespørsel via vårt kontaktskjema, på e-post eller bare ring oss.

Steg #2

Hva vi kan tilby

Du vil motta et detaljert tilbud fra oss med anonyme profiler, hvor kunnskapen til våre spesialister og deres betingelser er oppsummert.

Steg #3

Fortsatt spørsmål?

Før første arbeidsdag skal alt ved vårt personell allerede være avklart, og det er derfor mulig med en rask oppstart.

Steg #4

Vi er der for deg

Har du spørsmål underveis i oppdraget, er din faste kontaktperson alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål du måtte ha.

Die neun Pacura med Standorte auf der Europakarte

Våre lokasjoner

Vi tilbyr helsepersonell nord, øst og vest i landet og er alltid tilgjengelige.

Kontakt oss i dag for å få tilgang til gode og godt kvalifiserte medarbeidere.