Vi i PacuraMed har siden 2011 levert offshore sykepleiere til flere av de store aktørene på markedet. Er du interessert i å arbeide som medisinsk personell til rigger eller båter? Vi bistår i hele prosessen, og som medarbeider hos oss får du god oppfølging, egen rådgiver, samt flere andre fordeler.

I PacuraMed

er det mange fordeler

Lønnsbetingelser

Vi har fokus på å sørge for tillit og trygghet i arbeidshverdagen din. Hos oss lønner vi alltid minimum i henhold til tariff og ansiennitet, og i de fleste tilfeller tilbyr vi bedre.


Bonusordninger

Vi tilbyr gunstige bonusordninger til alle våre ansatte – som vervebonus og sommerbonus. Gjennom vårt lojalitetsprogram Verdsatt Medarbeider får du ytterligere goder.

Ingen tvungen turnus

Fleksibilitet er en av faktorene vi vet er en stor grunn for at våre medarbeidere velger oss. Du kan selv bestemme om du vil jobbe fulltid, deltid eller bare er interessert i ekstravakter.

Personlig rådgiver

Du får en personlig rådgiver som følger deg opp før og underveis i ditt ansettelsesforhold. Ta kontakt uansett spørsmål du måtte ha!

Fleksibilitet

Trenger du stabilitet, forutsigbarhet eller variasjon i din arbeidshverdag? Hos oss kan du jobbe når du vil, hvor du vil, og hvor mye du vil.

Utviklingsmuligheter

Vi er opptatt av at du som medarbeider skal ha mulighet til å utvikle deg som fagperson og menneske når du jobber hos oss. Vi skreddersyr løsninger sammen med deg.

Vår rekrutteringsprosess er både ISO-sertifisert og dere er sikret å bli godt ivaretatt gjennom vår godkjenning som Revidert Arbeidsgiver, samt vårt lojalitetsprogram Verdsatt medarbeider.

Helsepersonell til offshore-arbeid behøver følgende kvalifikasjoner:

  • Offentlig godkjente sykepleiere
  • Spesialutdanning innen anestesi, intensiv eller akuttmedisin / Alternativ min. 4 års akuttmedisinsk erfaring
  • Sikkerhets- og beredskapskurs
  • Helseattest både for båt og plattform
  • AHLR/DHLR sertifisering

I PacuraMed har du også mulighet for kompetanseutvikling, som kurs i førstehjelp og HMS utdanning.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.