Vil du jobbe i sommer?

Vi har flere ledige stillinger til sykepleiere
og annet helsepersonell som ønsker sommerjobb

Vi tilbyr svært gode lønnsbetingelser og sommerbonus, samt at vi dekker reise og bolig dersom du ønsker å jobbe andre steder i landet. Vil du ta nattevakter i midnattssol i Nord-Norge, kombinert med fjellturer før jobb? Eller besøke museer i Oslo eller Bergen før kveldsskiftet starter? Vi tilbyr fleksible turnuser og mulighet til å jobbe over hele Norge.

Søk våre godt betalte sommerjobber her

Bergen, Norge

Hjemmesykepleien i Bergen

Vi søker fortløpende etter flere dyktige helsefagarbeidere og pleieassistenter til hjemmesykepleien i vakre Bergen. Dag, kveld eller helg – du bestemmer selv når, hvor og hvor mye du vil jobbe!

Jente på telttur i Norge

Nyutdannet sykepleier eller vernepleier?

Vi tilbyr fleksible og varierte arbeidsdager ved flere arbeidssteder over hele Norge. Hos oss kan du enkelt skaffe deg variert arbeidserfaring uten å måtte bytte arbeidsgiver. Du får også en egen rådgiver som bistår i opplæringsprosessen og underveis i arbeidsforholdet.

Sykepleiere som snakker med hverandre

Sykepleier til legevakt

Vi søker nyutdannede og erfarne sykepleiere som ønsker å jobbe på legevakt, flere steder i Norge. Vi dekker bl.a. reise og bolig om du bor langt fra ditt arbeidssted, samt tilbyr gode sommerbonuser.

Vestvågøy

Spennende oppdrag fra nord til vest

Vi har sommeroppdrag over hele Norge til helsepersonell som ønsker å jobbe på sykehjem, i hjemmesykepleien, omsorgsbolig, helsehus m.m. I tillegg til gode lønnsbetingelser får du flere fordeler som bonuser, firmahyttetilgang, treningsstøtte og gode forsikringsordninger.

Dine fordeler hos oss

Her får du trygghet og god oppfølging.

Ansatt i fast stilling

PacuraMed ansetter i faste stillinger. Stillingsprosenten tilpasses din kapasitet.

Seriøs arbeidsgiver

Vi er en seriøs arbeidsgiver som er ISO-sertifisert, Revidert Arbeidsgiver, Miljøfyrtårn, samt at du kan bli en del av vårt lojalitetsprogram Verdsatt medarbeider.

Vi kjenner fagområdet

Rådgiverne i PacuraMed AS er selv utdannet helsepersonell eller har lang erfaring fra bemanningsbransjen innen helse. De gir deg tett oppfølging med god veiledning, informasjon og støtte.

Gode lønnsbetingelser

Vi gir deg gode lønnsbetingelser og bonusordninger og dekker reise og bolig i store deler av Norge.

Egen vakttelefon

Vi har egen vakttelefon slik at du kan nå oss også utenfor kontortid.

Pensjons- og forsikringsordninger

Hos oss får du pensjons- og forsikringsordninger.

Helsearbeider i helsevesenet rekker hånden i været og ser utover

Verdsatt Medarbeider

er PacuraMeds lojalitetsprogram

Om du blir en del av vårt lojalitetsprogram, Verdsatt Medarbeider, får du mange fordeler som bedre bonusordninger, tilgang til firmahytteordning, utviklingstilbud og mye mer.