PacuraMed, tidligere Reflekt Helse, har levert helsepersonell til Norge siden 2004. Vi gir deg den aller beste kompetansen – enten du har behov for spesialistutdannet helsepersonell eller medarbeidere til enklere pleieoppgaver.

Vi dekker alle slags behov for bemanning – fra rekruttering til faste stillinger til akutte behov ved sykdom eller sesongvariasjon, og har til enhver tid kandidater til helse- og omsorgstjenesten, både faglærte og ufaglærte.

Høye krav til våre medarbeidere

Vår rekrutteringsprosess er ISO-sertifisert, og dere er sikret at våre ansatte blir godt ivaretatt gjennom vår godkjenning som Revidert Arbeidsgiver og vårt lojalitetsprogram Verdsatt medarbeider. Vi er også Miljøfyrtårn-sertifisert. Alle våre medarbeidere skal også gjennom en grundig ansettelsesprosess, bestående av:

  • Personlig intervju
  • Minimum to kvalifiserte referanser
  • Egenerklæring MRSA/Tuberkulose/Corona
  • Signert taushetserklæring
  • AHLR/DHLR (offshore sykepleiere)
  • Sikkerhetskurs (offshore sykepleiere)
  • Helseattest (offshore sykepleiere)

Vi kvalitetssjekker vårt helsepersonell ved at alle våre medarbeidere innehar norsk autorisasjon der hvor dette kreves. Autorisasjoner sjekkes alltid hos sak.no før noen leies ut fra oss. Alle som skal jobbe har godkjent politiattest.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

I PacuraMed

er det mange fordeler

Lønnsbetingelser

Vi har fokus på å sørge for tillit og trygghet i arbeidshverdagen din. Hos oss lønner vi alltid minimum i henhold til tariff og ansiennitet, og i de fleste tilfeller tilbyr vi bedre.


Bonusordninger

Vi tilbyr gunstige bonusordninger til alle våre ansatte – som vervebonus og sommerbonus. Gjennom vårt lojalitetsprogram Verdsatt Medarbeider får ansatte ytterligere goder.

Ingen tvungen turnus

Fleksibilitet er en av faktorene vi vet er en stor grunn for at våre medarbeidere velger oss. De kan selv bestemme om de vil jobbe fulltid, deltid eller bare er interessert i ekstravakter.

Personlig rådgiver

Våre ansatte får en personlig rådgiver som følger de opp før og underveis i ansettelsesforholdet.

Fleksibilitet

Om våre ansatte har behov for stabilitet, forutsigbarhet eller variasjon i arbeidshverdagen, tilrettelegger vi for dette. Hos oss kan man jobbe når man vil, hvor man vil, og hvor mye man vil.

Utviklingsmuligheter

Vi er opptatt av at våre medarbeidere skal ha mulighet til å utvikle seg som fagperson og menneske når de jobber hos oss. Vi skreddersyr løsninger sammen med de.