PacuraMed har hjulpet til med bemanningen på sykehus siden 2004. Vi har rammeavtaler med både private og offentlige sykehus i Norge.

OUS – Oslo Universitetssykehus:

  • Rikshospitalet, Ullevål sykehus (legevakten i Storgata), Radiumhospitalet, Aker Sykehus, Gaustad Sykehus og Spesialsykehuset for epilepsi

Helse Vest:

  • Helse Bergen, Helse Stavanger, Helse Førde, Helse Fonna (Haugesund, Stord, Odda)

Private sykehus på Østlandet og Vestlandet

I PacuraMed

er det mange fordeler

Lønnsbetingelser

Vi har fokus på å sørge for tillit og trygghet i arbeidshverdagen din. Hos oss lønner vi alltid minimum i henhold til tariff og ansiennitet, og i de fleste tilfeller tilbyr vi bedre.


Bonusordninger

Vi tilbyr gunstige bonusordninger til alle våre ansatte – som vervebonus og sommerbonus. Gjennom vårt lojalitetsprogram Verdsatt Medarbeider får du ytterligere goder.

Ingen tvungen turnus

Fleksibilitet er en av faktorene vi vet er en stor grunn for at våre medarbeidere velger oss. Du kan selv bestemme om du vil jobbe fulltid, deltid eller bare er interessert i ekstravakter.

Personlig rådgiver

Du får en personlig rådgiver som følger deg opp før og underveis i ditt ansettelsesforhold. Ta kontakt uansett spørsmål du måtte ha!

Fleksibilitet

Trenger du stabilitet, forutsigbarhet eller variasjon i din arbeidshverdag? Hos oss kan du jobbe når du vil, hvor du vil, og hvor mye du vil.

Utviklingsmuligheter

Vi er opptatt av at du som medarbeider skal ha mulighet til å utvikle deg som fagperson og menneske når du jobber hos oss. Vi skreddersyr løsninger sammen med deg.

Vi har stadig behov for følgende:

  • Sykepleiere
  • Spesialsykepleiere
  • Jordmødre
  • Leger
  • Annet helsepersonell

Våre rådgivere er selv sykepleiere og vet hva som skal til for å lykkes i arbeidet på sykehus. De informerer, veileder og støtter deg slik at du skal føle deg godt ivaretatt og trygg. Vi er ambisiøse, personlige, rause og ærlige.

Vår rekrutteringsprosess er både ISO-sertifisert og dere er sikret å bli godt ivaretatt gjennom vår godkjenning som Revidert Arbeidsgiver, samt vårt lojalitetsprogram Verdsatt medarbeider.

Vi dekker reise og bolig

Vi tilbyr reise og bolig, dersom du bor langt unna ditt arbeidssted.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.