Lei av rigide turnuser som ikke passer inn i dine planer akkurat nå, eller ellers i livet? Drømmer du om å få den fleksibiliteten du trenger – uansett om du ønsker å jobbe mye eller lite, natt eller dag og hverdag eller helg? Og ønsker du bare å være i hjemtraktene, eller savner du å dra ut på eventyr og å lære nye mennesker og steder å kjenne?

Det finnes absolutt muligheter for å kunne ha en mer fleksibel jobb hvor du bestemmer mer over dine egne dager, samtidig som du bevarer tryggheten i det å ha en fast stilling.

Her er noen av frihetene og mulighetene du har:

Jobb når du vil på døgnet

Noen ønsker å jobbe natt, andre kveld eller dag, og for noen kan det være fint med litt variasjon. Alt etter hva som passer en selv, sin livssituasjon akkurat nå og sine nærmeste. Dette kan også variere underveis i livet. Da kan det være litt godt å kunne velge dette selv?

Jobb når du vil i året

Noen vil gjerne ha ferie om sommeren, mens andre igjen ønsker å kunne gjøre feriekupp og ta ferie på andre tider av året. Andre igjen ønsker av ulike årsaker å jobbe mye enkelte deler av året, og mindre ved andre årstider. Dette kan du fritt tilpasse selv.

Jobb hvor mye du vil

I perioder kan det passe bra å jobbe mye fordi du ønsker å spare deg opp kapital, ønsker å ha fokus på karrieren eller du rett og slett bare elsker å jobbe og bygge deg opp verdifull erfaring. Andre perioder igjen, vil det være nødvendig å jobbe mindre, fordi du har andre ting du ønsker og har behov for å prioritere.

I perioder kan det også være behov for å variere arbeidsmengden fra uke til uke, måned til måned eller år til år. Da er det vel godt å vite at dette er mulig, uten å måtte si opp arbeidsforholdet, og måtte søke etter en ny jobb hver gang det kommer en livsendring?

Jobb hvor du vil i Norge

Ved å jobbe innen helse og med én fast arbeidsgiver som kan gi deg tilgang til mange spennende arbeidssteder, har du stor frihet til å jobbe hvor du vil. Du kan bo og jobbe på et fast sted dersom du ønsker dette, eller du kan reise rundt i Norge og oppleve nye steder, samtidig som du jobber.

Norge er en populær feriedestinasjon mange bare kan drømme om å dra til, og det finnes utrolig mange flotte steder å reise til, både for lengre og kortere perioder. Hvorfor ikke dra på eventyr rundt om i landet, hvor reise og opphold er dekket? Det går også an å variere, bo og jobbe fast et sted, for så å reise en uke eller flere når du kunne tenke deg dette selv. Valget er ditt!

Jobb på hvilken arbeidsplass du vil

Det finnes en rekke ulike arbeidsplasser å velge mellom, og det kan være spennende, nyttig og veldig lærerikt å bytte arbeidsmiljø innimellom, men det føles som et stort steg å måtte si opp jobben sin for å bytte arbeidsplass. Hvorfor ikke ha én fast arbeidsgiver, for så å bytte arbeidssted når du måtte ønske?

Hos PacuraMed har du muligheten til å få en fleksibel arbeidshverdag med større frihet, samtidig som du er fast ansatt. Vi vet godt at du som arbeidstaker er vår største verdi og ønsker å ta godt vare på deg som vår medarbeider.

Les gjerne mer om vårt lojalitetsprogram Verdsatt Medarbeider, og om de mulighetene du har for å bygge deg en lærerik og interessant karriere gjennom oss.

Andre interessante innlegg