For Lene står mennesket i fokus (både på jobb og privat), og hun er opptatt av å stadig utvikle seg i sitt arbeid som vernepleier. Dette er en av flere grunner til at hun valgte å bli en del av PacuraMed, og en kjærkommen kollega tidligere i år.

– Etter endt utdanning skjønte jeg fort at jeg hadde lyst til å utvikle meg ytterlige, og teste forskjellige type jobber innenfor mitt fagfelt, forteller Lene – nyutdannet vernepleier og medarbeider i PacuraMed.

#travelnurse

Hun er aktiv i sosiale medier og det dukket stadig opp #travelnurse-inspirasjon i Lenes feed. Tanken på mer fleksibilitet i arbeidshverdagen, samt utviklingsmuligheter på forskjellige arbeidssteder fristet.

– Jeg tenkte at det måtte jo finnes noe lignende for vernepleiere som det gjorde for sykepleiere, så jeg begynte å gjøre research!

Lene kom over mulighetene ved å være tilknyttet bemanningsbyrå og registrerte CV’en sin hos flere byråer.

– Jeg hadde vært på et par andre intervjuer da jeg ble kontaktet av Solveig som jobber som rådgiver i PacuraMed. Vi fikk en god tone med en gang, i tillegg til at jeg fikk god informasjon om ansettelsesprosessen og arbeidsvilkårene ved å jobbe her, sier Lene.

Varierte oppdrag og turnus

Lenes første oppdrag i PacuraMed er en 100 % stilling med avlastning for barn med autisme i Bergen kommune.

– Jeg trives utrolig godt, og jeg opplever å få en stor læringskurve og variert arbeidshverdag, akkurat slik jeg ønsket meg. Turnusen er variert, noe som passer livsstilen min akkurat nå.

I PacuraMed har man mulighet til å justere turnus og oppdrag etter sin livssituasjon, og akkurat nå er Lene veldig fornøyd med å bo i Bergen.

– Jeg har alltid vært glad i å reise og oppleve nye miljøer og møte nye mennesker, så tanken på å kunne teste andre arbeidssteder på sikt er selvfølgelig veldig fristene og noe jeg vet at jeg får mulighet til ved å være tilknyttet PacuraMed. Ellers har de flere andre goder som jeg benytter meg av, bl.a. bostøtte og treningsstøtte.

Godt ivaretatt

I år fyller vårt søsterselskap Pacura med i Tyskland 5 år. For å feire dette, dro en god gjeng fra Norge til Hamburg – og sammen med flere sykepleiere og helsefagarbeider ble Lene med på tur.

– Det var skikkelig kjekt å få bli med til Hamburg! Vi møtte flere av våre kollegaer fra Tyskland, i tillegg til at jeg fikk muligheten til å bli bedre kjent med flere ved PacuraMed her i Norge. Vi dro på guidet tur gjennom byen, i tillegg til båttur og feiring – som en del av et bra og variert opplegg for helgen!

Nå ser Lene frem til en spennende høst med nye utfordringer i sitt oppdrag. Og hvem vet hva som venter rundt neste sving?

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i PacuraMed? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Andre interessante innlegg