Jens August jobber som helsefagarbeider her i PacuraMed, og setter pris på fleksibiliteten han får i arbeidshverdagen. Det gjør at han bl.a. kan bruke mer tid på en av hans store interesser, terrengløp.

– Jeg jobbet en periode i Stokmarknes. Naturen i nord er mektig, og man kan nesten ikke unngå å bruke tid utendørs. Interessen for løping og terrengløp kicket inn og er nå en stor del av hverdagen min, forteller Jens August.

Work-life balance

Han har jobbet som helsefagarbeider siden 2012, og er opprinnelig født og oppvokst i Tromsø. Nå har livet tatt han til hovedstaden, hvor han i dag jobber ved Lilleborg Helsehus på oppdrag for PacuraMed.

– Etter at jeg flyttet til Oslo og ble en del av løpemiljøet her, passer det veldig godt å ha en jobb hvor jeg selv kan bestemme arbeidstider. Jeg liker å jobbe dagvakter slik at jeg kan ha en fast døgnrytme og holde på med løpingen på ettermiddager og i helger.

Som terrengløper og ultraløper må han trene mye, og Jens August anslår at det går med så mye som tjue timer i uka til trening. Av og til må han også reise for å delta i konkurranser rundt om i landet. Da er det fint å være en del av PacuraMed, hvor man har mulighet til å styre turnusen sin helt selv.

– Da jeg startet å jobbe her fikk jeg tildelt en personlig rådgiver som følger opp, og tilpasser turnus og arbeidssted etter mine ønsker og behov. Jeg har jobbet litt forskjellige steder i Oslo allerede, men trives veldig godt ved Lilleborg Helsehus.

Jobb over store deler av landet

Jens August ser for seg at han en gang i fremtiden også kan jobbe andre steder i Norge.

– En av fordelene ved å jobbe i PacuraMed er man kan jobbe flere steder i landet. Kjæresten min er fra Trondheim og jeg selv er fra Nord-Norge, så mulighetene er mange for å flytte på oss!

Ønsker du en mer fleksibel arbeidshverdag, og vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Trykk på video for å høre mer om hvordan Jens August syntes det er å jobbe i PacuraMed, tidligere Reflekt Helse.

Andre interessante innlegg