Eli jobber som sykepleier i PacuraMed, og har bodd i Norge siden endt sykepleierutdanning i Spania.

– Helt siden jeg startet i jobben har jeg følt meg veldig godt ivaretatt av rådgiverne mine som hjalp meg gjennom hele prosessen. Fra å få godkjent norsk autorisasjon, til å finne bolig og tilpassede arbeidsoppdrag, forteller Eli.

– Rågiverne i PacuraMed stiller alltid opp, og jeg vet at om jeg har noen spørsmål er det bare å ringe! Det føles ekstra trygt og godt når man kommer alene til et nytt land med nye arbeidsforhold.

I dag bor Eli i Oslo og jobber i en omsorgsbolig. Gjennom PacuraMed får hun også tilbud om nye arbeidsmuligheter, både i Oslo og andre steder i landet.

– Jeg trives veldig godt i jobben jeg har nå, men det er spennende å vite at jeg kan flytte på meg om jeg ønsker å gjøre noe nytt på sikt.

Ekstra støtte til trening

På fritiden er Eli mye ute i naturen og i skogen. Hun bruker også mye tid på en av hennes store interesser, klatring.

– Det er mange fordeler med å jobbe i PacuraMed, og jeg benytter meg bl.a. av treningsstøtten. I tillegg får jeg boligstøtte og reisestøtte, som jeg bruker til å besøke familien min i Spania.

Når muligheten byr seg, ønsker Eli også å teste firmahytteordningen til PacuraMed. Gjennom vår samarbeidspartner DaysOff, kan man leie hytter og feriehus over hele Norge, samt også i utlandet.

Har du lyst til å bli bedre kjent med oss, og vite mer om fordelene ved å jobbe her? Ta kontakt med her.

Trykk på video for å høre mer om hvordan Eli syntes det er å jobbe i PacuraMed, tidligere Reflekt Helse.

Andre interessante innlegg