Gjennom sykepleierutdanningen i Spania fikk Carla mulighet til å dra på utveksling til Molde. Kombinasjonen av menneskene, arbeidstempo og naturen gjorde at hun også valgte å komme tilbake etter endt utdanning – for å jobbe som sykepleier og medarbeider i PacuraMed.

– Det var helt naturlig å bli en del av PacuraMed-teamet her i Norge. De hadde et samarbeid med skolen min i Spania, og jeg er utrolig glad for at jeg fikk prøve meg i arbeidslivet her, forteller Carla.

Da utvekslingen var over dro hun tilbake til Spania, tok 4 måneder med norskkurs og var dermed klar for å returnere hit.

Jobber over hele Norge

– Jeg flyttet til Ålesund først, hvor jeg jobbet i ca. 1 år. En av fordelene med å jobbe i PacuraMed er at det er muligheter for å jobbe i store deler av landet, noe som er spennende for meg som også ønsker å oppleve mest mulig når jeg først er her.

Tidligere i år flyttet Carla til Bergen hvor hun nå jobber på et omsorgssenter. I tillegg studerer hun til master i Spania via online kurs.

– Jeg liker å jobbe i variert turnus slik at jeg kan ha fri til studier på dagtid, men også tid til å være med venner på kveldstid. Det er flere fra Spania som jobber her, så jeg har et godt nettverk!

I periodene Carla ikke jobber er hun opptatt av å reise og se mest mulig. Hun har allerede vært i bl.a. Lofoten, Oslo og flere steder på Vestlandet.

Reisestøtte

– PacuraMed bistår med boligstøtte, samt at jeg også får reisestøtte slik at jeg kan dra på besøk til familien min i Valencia. Jeg prøver å reise hjem ca. 2-3 ganger i året.

Carla trives såpass godt i Norge at planen foreløpig er å bli her.

– Det er en fin variasjon i oppdrag, og mulighetene mine for å utvikle meg ytterligere i faget mitt er store. Om man ønsker kan man bytte arbeidssted hver 3. måned og på den måten finne ut av hva man trives best med.

Ønsker du flere utviklingsmuligheter i din arbeidshverdag, og vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Andre interessante innlegg