Det er alltid meningsfullt å levere bemanning til helsevesenet, og i disse dager setter vi ekstra stor pris på å kunne bidra.

Månedene før sommerferien pleier vi alltid å ha et stort fokus på rekruttering. I år er dette behovet større en noensinne. Med både Covid-19 og en sommerferie som nærmer seg, er vårt fokus akkurat nå rekruttering, rekruttering, rekruttering. Før Covid-19 kom til landet var det allerede stor mangel på sykepleiere.

Så, kjære alle som har en sykepleierutdannelse eller er helsefagarbeider – ta kontakt! Akkurat nå trenger vi deg mer enn noen gang, og vi kan love spennende og meningsfulle dager i ukene som kommer.

Vi sørger for at du er godt forberedt!

Alle våre medarbeidere blir godt rustet til å jobbe i helsevesenet. Alle får grundig informasjon om rutiner knyttet til eventuell smitte, karantene, bruk av smittevernutstyr, behandling av smitteavfall osv. Vi i PacuraMed er tilgjengelige for alle spørsmål som måtte komme – hele døgnet. Vi følger selvsagt de samme rutinene som alle andre, og ved mistanke om smitte eller små sykdomstegn, skal helsepersonell testes og unngå arbeid til de er friske.

Hva er annerledes akkurat nå?

Vi opplever at helsevesenet og kommunene snur seg raskt og tilpasser seg Covid-19 på en imponerende måte. I disse dager har vi vært med på åpningen av et sykehjem kun for personer med koronasmitte. Her har vi bemannet sykehjemmet med dyktige helsefagarbeidere. Vi har flere ledige helsefagarbeidere som gjerne bidrar med sin fagkompetanse, så vi oppfordrer også kommuner og sykehjem om å ta kontakt.

Kjære medarbeidere – tusen takk for den fantastiske innsatsen dere gjør! Vi, og mange med oss, trenger dere mer enn noen gang.

Andre interessante innlegg