I dag er det viktigere enn noen gang å følge med i utviklingen i samfunnet, og ikke minst holde seg faglig oppdatert. Noe av det beste man kan gjøre er å sørge for å få nye impulser og å lære nye ting. Hva er da bedre enn å oppdage nye måter å gjøre ting på, øke kompetansen med kurs og å gjøre ting annerledes og på andre steder enn du alltid er vant til?

Dette er nettopp en av fordelene ved å kunne skifte arbeidssted ofte, selv med fast arbeidsgiver. Du møter nye mennesker, som gjør ting på andre måter enn du er vant til. Det gir deg en unik mulighet til å se hva som fungerer godt og å dra med deg de beste erfaringene videre.

Skaff deg arbeidserfaring på en trygg og god måte

For noen er det vanskelig å vite hvilken retning man ønsker å utvikle seg videre innenfor, nettopp fordi man mangler praktisk erfaring. I et rekrutteringsbyrå har du en unik mulighet til å få nettopp testet ulike arbeidssteder innenfor helsevesenet, uten å måtte bytte arbeidsgiver.

Mange karriereretninger å velge mellom

Innenfor helsefag finnes det en rekke karrieremuligheter. Alt fra enklere pleieoppgaver man kan løse uten lang utdanning, til svært kompliserte felt hvor det kreves høy grad av spesialkompetanse med mange års utdanning og flere års erfaring. I tillegg finnes det en rekke spennende spesialistutdanninger og etterutdanninger man kan ta.

Det er et stort behov for vernepleiere, brukerstyrte personlige assistenter, helsefagarbeidere, pleieassistenter, miljøarbeidere, miljøterapeuter, helsesekretærer, tannhelsesekretærer, leger og sykepleiere. Muligheten for å teste ut ulike fagfelt som man har kompetanse innen, er flere.

Lett å få jobb – i hele Norge

En av de virkelig store fordelene med å jobbe innen helsefag, er også tilgangen på stillinger over hele landet. Du kan jobbe i en stor by med masse impulser og mye som skjer, eller du kan jobbe mer lokalt og nyte natur, ro og stillhet. Eller, for de som ønsker variasjon, kan man også oppleve begge deler! Hos PacuraMed kan du jobbe i både by og bygd og variere dette helt etter eget ønske. Vi har avtaler i over 100 kommuner i Norge per i dag.

Det finnes også flere ulike arbeidssteder som sykehjem, helsehus, hjemmesykepleie, bofellesskap, omsorgssenter, legekontor, vaksinesenter, legevakt, kommunal akutt døgnenhet, private hjem og offshore.

Bygg deg opp viktig kompetanse

Ønsker du å utvikle deg som fagperson og medmenneske? Sørg for å ta oppfriskningskurs og øk kompetansen jevnlig gjennom kurs og studier. Det finnes en rekke muligheter til dette, både fysisk og via nettkurs.

Finn en arbeidsgiver som ser verdien av å utvikle deg og din kompetanse og som ønsker å legge opp en kompetanseplan sammen med deg. Dette øker igjen muligheten for enda mer spennende oppdrag og utfordringer og du havner sannsynlig fort i en positiv oppadgående spiral rent karrieremessig.

Hvorfor jobbe i PacuraMed?

Her har vi egne veiledere som gjerne tar en prat med deg om dine karriereønsker og hvordan du kan videreutvikle deg og skaffe verdifull erfaring. Samtidig som du kan jobbe når, hvor mye og hvor du vil. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.

Andre interessante innlegg