Det er mange fordeler med å jobbe ved siden av studiene dine. I tillegg til ekstra inntekt kan deltidsjobber gi uvurderlig arbeidserfaring. Å kombinere teori med praksis kan forsterke læringsprosessen og gjøre veien videre inn i arbeidslivet enklere.

Bemanningsbyråer gir gode muligheter for akkurat dette. I PacuraMed har du stor fleksibilitet til å velge hvor mye du vil jobbe, samt også legge opp en turnus tilpasset dine forelesninger og eksamener. Om du ønsker ekstra arbeidserfaring utover dette har vi også flere ledige sommerjobb-stillinger over hele landet. Vi dekker reise og bolig.

Gode utviklingsmuligheter

Ved å skaffe deg relevant arbeidserfaring ved siden av sykepleierstudien vil du utvikle deg ytterligere. Om du jobber i PacuraMed får du i tillegg ekstra utviklingsmuligheter som f.eks. muligheten til å teste flere ulike arbeidssteder som sykehjem, helsehus, bofellesskap og legevakt. Les mer om fagområdene du kan utforske her.

Trygge rammer

Som sykepleierstudent skal du gjerne inn i jobb for første gang, eller du har mindre arbeidserfaring. Vi er opptatt av at alle våre ansatte skal føle seg godt ivaretatt og du får bl.a. en egen rådgiver som vil bistå i hele ansettelsesprosessen, samt også følge opp om du skulle ha noen spørsmål eller utfordringer underveis.

Vi tilbyr også gode lønnsbetingelser. Som student kommer dette naturlig godt med, og hjelper til å spe på noen ekstra kroner til utgifter eller sparing.

Er du interessert i å vite mer om fordelene ved å kombinere studier med jobb hos oss i PacuraMed? Ta kontakt med oss, så finner vi gode løsninger for ditt karriereløp sammen.

Andre interessante innlegg