Da Marit Ljosvoll bestemte seg for å utdanne seg som sykepleier var en av motivasjonene fleksibilitet og det at hun kunne jobbe når hun ville og hvor hun ville. 

I dag har hun leilighet i Ål i Hallingdal og stortrives i vikariat hos hjemmesykepleien der.

Foreløpig har jeg en kontrakt ut august, men jeg er allerede i dialog med PacuraMed, tidligere Reflekt Helse, om å skrive ny kontrakt ut mai 2022, forteller Marit Ljosvoll som flyttet til Ål for bare noen måneder siden.

Etter å ha studert deltid sykepleier, samt jobbet på steriliseringssentral i Oslo, var Marit klar for å ta fatt på nye eventyr.

– Da jeg hadde fullført utdanningen brukte jeg finn.no til å søke jobber og kom over annonsen til Reflekt Helse, nå PacuraMed. Jeg registrerte meg i deres systemer, og har dermed holdt meg oppdatert på jobbtilbud over hele landet.

– Jeg fikk en melding om et ledig vikariat i hjemmesykepleien i Ål, og plutselig så jeg muligheten for å reise til et nytt sted med mye turmuligheter, stillhet og nye opplevelser. I tillegg er det akkurat nært nok til at man kan reise inn til Oslo/Drammen om man har et par dager fri.

For Marit er planen å søke seg inn på sykehus etter hvert, men på grunn av pandemien og varierende opplæringssituasjoner ønsker hun å avvente dette. Det var heller ikke opplagt at hun skulle reise og jobbe på nåværende tidspunkt da hun har leilighet i Oslo og familie i Drammen.

Raskt i gang

Bare en uke etter at Marit hadde fått jobben var hun på plass i Ål en søndag og startet arbeid mandag. Her ble hun tatt godt imot av huseierne i en hyggelig leilighet ved hjelp av PacuraMed. I bygda er det gode fasiliteter med kjøpesenter, flere butikker, bibliotek, kino, og mer. I tillegg er utsikten fra leiligheten upåklagelig.

På jobb har Marit funnet seg til rette og er svært fornøyd med sin nye arbeidsplass og kollegaer.

– Hjemmesykepleien her er veldig godt organisert og rigget opp med gode fasiliteter, og pasientene blir godt ivaretatt. Mange av de som jobber her er fra bygda selv og kjenner godt til de som bor her. Det er mye omsorg og tid til å gjøre en god jobb. I tillegg holder vi til i samme bygg som legevakten, så det føles trygt å ha ressurser rundt en om det skulle skje noe.

Med gode bonusordninger, gratis bolig og fleksibel turnus føler Marit at hun får i pose og sekk. Hun ser frem til å leie bil, dra på flere skog- og fjellturer og bli enda bedre kjent med lokalbefolkningen i Ål. Gjennom PacuraMed vil hun utnytte dette i minst et år til før hun ser på nye muligheter innenfor sykepleieryrket.

Er du på jakt etter en ny, spennende stilling som sykepleier?

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne drømmejobben sammen.

Andre interessante innlegg