Lurer du på hvordan det er å jobbe som sykepleier eller annet helsepersonell i et bemanningsbyrå? Les alt om det her:

Den store fordelen med å jobbe i helsevesenet via et bemanningsbyrå som PacuraMed er at du selv velger hvor ofte du vil jobbe, hvor mye og ikke minst, hvor du vil jobbe. Mange ønsker å jobbe mye i perioder, for så å ta helt fri. Andre ønsker å kombinere vakter med annen jobb eller studier. I PacuraMed får du full frihet, samtidig som du også får en stabil og forutsigbar hverdag. Les mer om vårt lojalitetsprogram Verdsatt Medarbeider som gir deg som jobber i 40% – 100% stillingsbrøk enda flere muligheter.

Dine rettigheter blir ivaretatt

Alle som jobber for oss er ansatt i PacuraMed. Det betyr at du får de samme rettighetene som om du hadde vært ansatt et hvilket som helst annet sted. Vi følger Arbeidsmiljøloven, og du er dermed sikret for eksempel sykepenger og feriepenger. I vår personalhåndbok finner du alt du trenger å vite om å være ansatt i PacuraMed. Du blir altså ikke ansatt på det arbeidsstedet du jobber, men du blir leid ut fra oss.

Du får egen personalkonsulent

Som ansatt i PacuraMed blir du godt ivaretatt. Vi sørger for at du er godt informert og forberedt før du møter på en ny arbeidsplass. Personalkonsulenten kan tilby rådgivning både knyttet til arbeidsforholdet og din karriere. Dersom du er nyutdannet og ønsker å teste ulike fagområder eller å spesialisere deg, kan våre konsulenter tilrettelegge for det. Vi lytter alltid til dine ønsker og behov og har som mål at du skal få den jobbhverdagen du drømmer om.

Vi betaler for reise og bolig

Dersom du må flytte for å jobbe hos oss, sørger vi for at du får et sted å bo på arbeidsstedet. For mange kan det å flytte i seg selv være et ønske. Kanskje du har lyst til å teste livet i byen eller tett på naturen i en periode? Vi betaler både reise og bolig for deg så lenge du jobber hos oss.

Du bestemmer over din egen hverdag

Som ansatt i PacuraMed får du i både pose og sekk – du er fast ansatt samtidig som du bestemmer din egen stillingsprosent, og hva slags jobb du vil gjøre. Er du lei av å forplikte deg til tredelt turnus, eller har du en stillingsprosent du vil endre? Ta kontakt med oss, så kan vi sammen finne spennende muligheter.

Andre interessante innlegg