PacuraMed satser stort innen helsesektoren i Norge, og flere kommuner inngår nå avtaler med bemannings- og rekrutteringsbyrået.

PacuraMed, tidligere Reflekt Helse, var en sammenslåing av Grata Personal, People4you og Smart Bemanning.

Gode bemanningsløsninger for aktører er rett og slett livsviktig, ikke bare under en pandemi. PacuraMed har høye ambisjoner om å bli et av de ledende selskapene innenfor helsebemanning i Norge, forteller administrerende direktør i Reflekt Per-Egil Aas.

Bruker mye ressurser

Reflekt fornyet avtale om levering av helsepersonell til Bergen kommune, der Smart var nr. 1-leverandør i flere år. Som tillegg i avtalen kommer nå levering av leger. PacuraMed, tidligere Reflekt Helse, har også vunnet avtalen for levering av helsepersonell til Molde og Kristiansund med omkringliggende kommuner.

– Å vinne anbud på nytt er viktig i områder vi allerede har en befestet posisjon, og enda viktigere er det å komme inn på nye markedsområder. Vi bruker mye ressurser på å optimalisere våre leveranser til helseinstitusjoner, og det er svært tilfredsstillende å få bekreftet at vår kvalitet er attraktiv for både eksisterende og nye kunder, sier Aas.

Fra før av har PacuraMed leveranseavtaler med en rekke andre store kommuner, som blant annet Oslo, Bærum, Asker, Lørenskog og Lillestrøm.

Medarbeiderne er viktige

I tillegg til at kundene skal være maks fornøyd, er Per-Egil Aas vel så opptatt av at medarbeiderne skal ha det bra.

– Vår ambisjon er at PacuraMed skal tilrettelegge gode arbeidsplasser for både arbeidsgiver og arbeidstaker. Her bruker vi all vår erfaring, store baser, gode systemer og mye ressurser på å «matche» kunder og kandidater, hjelpe dem godt i gang og følge dem opp. Det som passer for noen, passer ikke for alle. Det handler om å finne rett person til rett sted.

Andre interessante innlegg