Å jobbe med PacuraMed kommer med mange fordeler, og en av de mest attraktive er firmahytteavtalen gjennom DaysOff. Hva kan vel være bedre etter en hektisk uke eller helg enn å nyte noen fridager på en hytte like utenfor Oslo? Jeg har selv hatt gleden av å benytte meg av dette tilbudet og det var en fantastisk opplevelse.

Kine Horrigmoe
People Manager

Sammen med min samboer booket jeg oss inn på Konglehytta, som ligger bare en liten time nord for Oslo. Avstanden er perfekt for en kort getaway, ideell for å koble av og slappe av.Konglehytta var helt perfekt for oss, omgitt av nydelig natur, tilbaketrukken og det beste av alt, den hadde også badstue.

En av de beste tingene med DaysOff er at man slipper å tenke på praktiske ting som håndklær og sengetøy. Sengene er alltid ferdig reid når man kommer, noe som gjør at man virkelig kan slappe av. Denne fasiliteten er noe jeg virkelig setter pris på og som gjør oppholdet enda mer avslappende. Jeg kan anbefale DaysOff på det varmeste.

DaysOff har et bredt utvalg av hytter du kan leie over hele Norge, noe som gir deg muligheten til å oppleve landet fra nord til sør, øst til vest. Tidligere har jeg leid en rorbu i Reine, Lofoten, og det var en uforglemmelig opplevelse. Den vakre naturen og den unike atmosfæren i Lofoten gjorde oppholdet helt spesielt.

I tillegg til hyttene i Norge, tilbyr DaysOff også overnattingsmuligheter i flere spennende land. Du kan velge blant destinasjoner som Spania, Hellas, Bulgaria, Italia, USA, Polen, Frankrike og Thailand. Nye, spennende destinasjoner blir stadig lagt til, og en av de nyeste er Svalbard – en virkelig unik opplevelse for de eventyrlystne.

Å jobbe med PacuraMed gir altså ikke bare profesjonelle fordeler, men også muligheter for fantastiske ferieopplevelser. Med DaysOff kan du enkelt planlegge din neste ferie, enten du vil utforske Norge eller reise til eksotiske steder i utlandet. Det er virkelig en arbeidsgiver som legger til rette for at du skal kunne nyte livet både på og utenfor jobben.

Andre interessante innlegg